Evenimentul Zilei > Actualitate > TURIȘTI ÎN PERICOL. Incident, în Mamaia Nord, la aterizarea unui elicopter.
TURIȘTI ÎN PERICOL. Incident, în Mamaia Nord, la aterizarea unui elicopter.

TURIȘTI ÎN PERICOL. Incident, în Mamaia Nord, la aterizarea unui elicopter.

Pilotul unui elicopter care a aterizat pe un platou din dreptul unui club din nordul stațiunii Mamaia a pus în pericol atât clienții din aparatul de zbor cât și turiștii aflați în apropiere. Iar după ce a decolat, era cât pe ce să lovească și autoturismele aflate în parcare.

Incidentul  a avut loc puțin după 15:00, în Mamaia Nord, unde pe platoul din fața celui mai nou club din stațiune se pregătea să aterizeze un elicopter care transporta câțiva turiști, oaspeți ai clubului. Pilotul a ratat prima aterizare, a luat înălțime, a survolat, din nou zona și s-a întors spre platou.

Imaginile surprinse de amatori arată cum aparatul de zbor reușește să atingă pământul, coboară un bărbat și în acel moment, elicopterul se ridică brusc parcă din impactul cu solul, obligând a doua persoană să sară, practic, de la un metru înălțime. La final, toți cei patru pasageri, printre care și o tânără, reușesc să coboare, teferi.

Alte imagini de lângă platoul pe care ateriza elicopterul surprind pericolul uriaș prin care au trecut câțiva tineri care se îndreptau spre club. Exact când elicopterul ateriza, palele aparatului de zbor au creat o puternică furtună care a smuls plăci uriașe de carton din clădirile aflate în contrucție, zburând peste mașinile din apropiere.

Trei tineri care mergeau pe lângă mașini ar fi putut suferi răni grave la cap dacă nu s-ar fi aplecat în ultima clipă. Un taximetrist, martor la incident a fost ușor lovit și a apucat să fugă. Elicopterul a decolat, apoi, cu greu, zburând câteva clipe la doar 5-6 metri deasupra autoturismelor parcate în apropierea cluburilor din Mamaia Nord.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: