Evenimentul Zilei > Actualitate > Un caz ciudat! O turistă americană s-a trezit în bikini după ce a petrecut cu doi SOLDAŢI SUA
Un caz ciudat! O turistă americană s-a trezit în bikini după ce a petrecut cu doi SOLDAŢI SUA

Un caz ciudat! O turistă americană s-a trezit în bikini după ce a petrecut cu doi SOLDAŢI SUA

O turistă americană s-a trezit aproape goală într-un imobil din centrul oraşului Firenze într-o stare confuză după o seară petrecută compania a doi militari americani. Tânăra femeie, în urma unor investigaţii făcute imediat, a constatat că n-a suportat acte de violenţă, întrebându-se de ce au lăsat-o doar în bikini.

Tânăra s-a trezit pe scările unei clădiri, a bătut  la o uşă încercând să ceară ajutor şi ceva haine care să-i acopere goliciunea. Îşi amintea doar că a fost într-un local din centru să bea ceva, unde a cunoscut doi militari din armata SUA şi au plecat apoi în alt local pentru a continua distracţia.

Poliţia a activat imediat protocolul prevăzut de ''cod roşu'' pentru presupuse violenţe, dar controalele au dat un răspuns negativ. Cercetările continuă pentru a dezlega misterul întregii poveşti, dar şi pentru a-i decoperi pe cei doi militari neduşi la biserică.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: