Evenimentul Zilei > Politica > Turcescu: Stăm bine cu strânsul de semnături, luni îmi depun candidatura!
Turcescu: Stăm bine cu strânsul de semnături, luni îmi depun candidatura!

Turcescu: Stăm bine cu strânsul de semnături, luni îmi depun candidatura!

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a declarat sâmbătă că strânsul semnăturilor decurge bine şi că luni îşi va depune candidatura, după ce duminică va avea loc o şedinţă la partid pentru evaluarea numărului de semnături.

"Stăm bine cu strânsul de semnături, se lucrează intens la acest lucru. Probabil că luni îmi voi depune candidatura, mâine (duminică – n.r.) avem şedinţă la partid în care facem evaluarea numărului de semnături strânse până în acest moment. Nu vor fi, din punctul meu de vedere, niciun fel de probleme, aşa că luni intrăm în competiţie. Sigur, întotdeauna există până la momentul validării o stare de emoţie, dar e bună", a declarat Turcescu, citat de Mediafax, după ce colegul său de partid, Valentin Niţu, şi-a depus candidatura la Primăria sectorului 5.

Valentin Niţu a declarat că şi-a depus candidatura pentru a pune experienţa acumulată în administraţia publică şi în mediul privat în slujba cetăţenilor.

"Candidez pentru a-mi pune în slujba cetăţenilor experienţa acumulată în toţi aceşti ani în administraţie publică locală şi în mediul privat. Mi-am depus candidatura, cu emoţii evident, având şi suportul viitorului primar al Capitalei", a spus Niţu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat vineri că jurnalistul Robert Turcescu îndeplineşte toate criteriile pentru a fi candidatul PMP la Capitală, precizând că a apreciat faptul că acesta a găsit puterea să fie corect şi să mărturisească faptul că a fost locotenent-colonel sub acoperire.