Evenimentul Zilei > Politica > Atac la premierul Tudose: Cu „PENALII”, ai ajuns matale Premierul României
Atac la premierul Tudose: Cu „PENALII”, ai ajuns matale Premierul României

Atac la premierul Tudose: Cu „PENALII”, ai ajuns matale Premierul României

Totul pleacă de la ultima declaraţie a premierului Tudose care afirma că „Sunt trei miniştri cu probleme PENALE care creează probleme şi la nivel de percepție publică, şi la nivel de Comisie Europeană”. Deputatul Liviu Pleşoianu îi reaminteşte că datorită acestor miniştri cu probleme în Justiţie, a ajuns în funcţia pe care o deţine în prezent şi nu este în regulă să facă propaganda celor trei K (Klaus, Klemm, Kovesi).

"…Îmi e atât de #SCÂRBĂ încât cu greu mă pot aduna pentru a comenta! Și totuși, voi încerca. …După ce KKK (Klaus, Klemm, Kovesi) și toată propaganda securistă au ținut-o langa și la alegerile locale, și la cele parlamentare, și după, și înainte, și tot timpul, și în dungă cu „PENALII”, am trăit s-o aud și din gura PREMIERULUI PSD! Păi, conform „gândirii” domnului premier, Olguța Vasilescu nu trebuia să mai candideze la Primăria Craiovei și PSD nu ar trebui să mai colaboreze nicio secundă cu ALDE, pentru că e condus de un „PENAL”! NU? Bine a făcut Iohannis că nu i-a chemat la recepția din 1 Decembrie pe „PENALI”! NU?

Ei, uite că poporul român a VOTAT COVÂRȘITOR cu „PENALII”, stimabile! Tocmai pentru că n-a ținut cont de #PROPAGANDA STALINISTĂ a TRINOMULUI KKK! Și tocmai pentru că n-a ținut cont poporul român majoritar de mizeria asta cu „PENALII”, ai ajuns matale Premierul României! Dacă se ducea poporul român majoritar după fenta cu „PENALII”, nu mai ajungeai dumneata premier „ever” – vorba Partenerului Strategic!

Cât despre treaba cu Comisia Europeană – PE BUNE!?!? Ne dăm cocoși în ce privește FMI-ul, ca să câștigăm puncte la popor, dar ne cad izmenele când ne trage Comisia Europeană de șnur vorbindu-ne despre… „PENALI”? De toată #JENA sunt aceste afirmații, domnu’ TUDOSE!

(…) P.P.S. Pentru știința dvs., stimate domn TUDOSE, „PENALII” nu înseamnă ABSOLUT NIMIC! E doar un CLIȘEU PROPAGANDISTIC ieftin, un loc comun #SECURISTOID și #STALINIST! Prezumția de nevinovăție exclude noțiunea de „PENALI”! Dar e bine că v-ați dat jos voalul… E foarte bine!

P.P.P.S. M-am săturat să am dreptate! Nu-mi aduce nicio satisfacție să-i văd pe mulți cum ajung să spună acum FIX ce spuneam eu cu jumătate de an în urmă!", a scris deputatul PSD Liviu Pleşoianu pe contul personal de socializare.