„Începe campania electorală. Luna aceasta o să vedem foarte mulți candidați care descoperă străzile, piețele sau că România nu este doar București și orașul natal… Unii vor promite că vor merge la Bruxelles să se bată cu europenii cei răi ca să apere România (asta chiar dacă Uniunea Europeană înseamnă și România).

„Veți afla că v-au crescut pensiile și salariile chiar dacă, în realitate, coșul de cumpărături e din ce în ce mai gol și chiar dacă, în realitate, nu despre asta este vorba. Este vorba despre a trimite reprezentanți ai României care au capacitate de negociere și sunt recunoscuți ca parteneri onești în această construcție europeană…. Nu vom selecționa lotul de box al României pentru un meci cu lotul Europei. Nu este despre ,,ne vom bate” este despre ,,vom reprezenta interesele României, vom promova interesele României prin dialog și negocieri corecte, oneste!”, a scris Mihai Tudose.

„Cred că această campanie ar trebui să fie un moment de analizã a ceea ce vor trebui sã facã toți reprezentanții României, indiferent de partidul pe care îl reprezintă! România este una singură! România este în Europa, iar europeni sunt și românii! Succes PRO România! Succes România!", scrie Mihai Tudose pe Facebook”, a conchis fostul premier Mihai Tudose.

Afirmațiile fostului premier au fost făcute în contextul în care campania electorală pentru alegerile europarlamentare începe sâmbătă, la ora 7:00, şi se încheie pe 25 mai, la ora 7:00. Autoritatea Electroală Permanentă (AEP) a transmis că toţi competitorii electorali trebuie să elimine bannerele şi materialele publicitare utilizate în activitatea de promovare până pe data de 26 aprilie, la ora 24:00, altfel vor fi sancţionaţi.

 

Te-ar putea interesa și: