Evenimentul Zilei > Justitie > ANUNȚ de ULTIMĂ oră de la TUDOREL TOADER despre PENITENCIARE
ANUNȚ de ULTIMĂ oră de la TUDOREL TOADER despre PENITENCIARE

ANUNȚ de ULTIMĂ oră de la TUDOREL TOADER despre PENITENCIARE

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat marţi că urmează să fie construite două noi penitenciare, dar și că este nevoie de prevenție.

Tudorel Toader spune că, în opinia sa, o societate modernă şi democratică nu trebuie să aibă ca obiectiv construirea de penitenciare. „O societate modernă trebuie să aibă rolul de prevenţie specială ca să nu aibă nevoie de penitenciare”, a subliniat Toader, informează AGERPRES.

„Sigur într-o săptămână – maxim două, vom prezenta public ceea ce se numeşte foaia de parcurs – măsurile pe care le avem în vedere pentru îndeplinirea cerinţelor Hotărârii-pilot a CEDO. (…) Vom construi două noi penitenciare. Cu unul suntem deja în faza hotărârii de Guvern. Vom extinde penitenciarele existente, vom moderniza acolo unde este de modernizat”, a afirmat Tudorel Toader, la Târgu Ocna.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: