Evenimentul Zilei > Actualitate > Tudor Barbu, mesaj pentru invitați în timpul emisiunii. „Ne închide CNA postul!”
Tudor Barbu, mesaj pentru invitați în timpul emisiunii. „Ne închide CNA postul!”

Tudor Barbu, mesaj pentru invitați în timpul emisiunii. „Ne închide CNA postul!”

În timpul unei emisiuni moderată de jurnalistul Tudor Barbu, fostul senator Marius Marinescu a afirmat că sunt doar două judeţe în ţară unde nu există clanuri interlope, şi anume, Covasna şi Harghita. Pe această temă a izbucnit un schimb dur de replici între Marinescu şi moderatorul emisiunii.

„Mi-a sărit Marinescu la beregăți, că de ce am spus eu că nu se poate, că de ce nu există eradicare – n.r. a clanurilor interlope.”, a spus Tudor Barbu.

Fostul senator Marius Marinescu a explicat că „sunt două județe în care nu există clanuri interlope, potrivit evidenței MAI, respectiv Covasna și Harghita, unde coeficientul de infracționalitate e de 20%. Acolo e vorba de găinării mici.”

„Nu-i lasă politicul” a completat Dumitru Coarnă, preşedintele sincicatului poliţiştilor, adăugând că „n-au nevoie de voturi, n-au nevoie de bani pentru campania electorală”.

„Voi spuneți că politicul generează clanurile?” a întrebat Tudor Barbu.

„Sigur că da” a răspuns Marius Marinescu.

„Vai de capul meu!” a răspuns și Dumitru Coarnă.

„Aoleu. Bă, ne închid ăștia postul de televiziune, terminați-vă! Ne închide CNA postul! Eu nu sunt de acord cu cei doi invitați, menționez!” a spus Tudor Barbu, potrivit dcnews.ro 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.