Evenimentul Zilei > International > Trupul lui Kobe Bryant, identificat după amprente
Trupul lui Kobe Bryant, identificat după amprente

Trupul lui Kobe Bryant, identificat după amprente

Legiștii au identificat oficial trupul neînsufleţit al baschetbalist Kobe Bryant şi pe cele ale altor trei victime. În urma accidentului de elicopter de duminică, din Calabasas, au rezultat nouă morţi.

Bryant şi ceilalţi trei au fost identificaţi pe baza amprentelor. Alături de Bryant au fost identificaţi John Altobelli (56 de ani, antrenor de baseball), pilotul Ara Zobayan (50 de ani) şi Sarah Chester (45 de ani), care se afla în elicopter împreună cu fiica sa, Payton. Şi Altobelli era însoţit de soţia sa Keri şi de fiica lor Alyssa. ”Anchetatorii lucrează pentru identificarea celorlalţi cinci decedaţi”, au precizat autorităţile din Los Angeles.

Reprezentanții National Transportation Safety Board (NTSB) au anunţat, marţi, că au terminat cercetările la locul accidentului. Resturile aparatului de zbor sunt împrăștiate pe o arie de aproape 200 de metri, ca urmare a impactului.  De aceea s-au folosit drone pentru a identifica resturile și victimele. Un raport final asupra accidentului nu va putea fi gata mai repede de un an.

Amintim că baschetbalistul Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. În elicopter se aflau nouă persoane, care au murit toate în urma impactului deosebit de violent, produs din cauza ceței dense pe care pilotul nu a putut să o evite. Acesta a încercat să urce aparatul de zbor deasupra norilor, însă nu a reușit să controleze aparatul care a intrat în picaj, iar după impactul cu solul a luat foc.

Sursa: News.ro