Trupele de OCUPAŢIE ale Federației Ruse se ANTRENEAZĂ de LUPTĂ pe teritoriul Republicii Moldova
Editura Evenimentul si Capital

Trupele de OCUPAŢIE ale Federației Ruse se ANTRENEAZĂ de LUPTĂ pe teritoriul Republicii Moldova

Autor: | | 3 Comentarii | 7040 Vizualizari

Trupele de ocupație ale Federației Ruse (TOFR) au făcut exerciţii militare inclusiv trageri cu toate tipurile de armament, pe teritoriul Republicii Moldova. Separatiștii se pregătesc intens de luptă având un program bine stabilit de către organizatori.

"În perioada săptămânii trecute am constatat o intensificare a exercițiilor militare, inclusive și cu trageri de luptă din toate tipurile de armament aflate în dotarea unităților care fac parte din #TOFR (Trupele de ocupație a Federației Ruse – Grupul Operativ al trupelor ruse (GOTR), entitate distinctă a Districtului Militar Vest a Federației Ruse (DMVFR). Planificarea exercițiilor a fost organizată de către DMVFR și organizarea de către GOTR (condusă de către “pacificatorul” principal la moment – colonel Dmitrii Zelencov). În total au avut loc 6 evenimente, din care 4 fac parte din clasamentul #combatant și câte unul din clasamentul #combatant-comun și #umanitar.", a declarat Expertul în securitate, Rosian Vasiloi, notează timpul.md.

Programul Grupului Operativ:

"Săptămâna începe în forță cu un exercițiu de mânuire a complexelor de rachete antitanc dirijate semiautomat. Conform unui comunicat de presă a Districtului Militar Vest a Federației Ruse, "În cadrul #TOFR a fost organizat exercițiul de mânuire a complexelor de rachete antitanc dirijate semiautomat.

La exercițiu au participat 20 militari și a constat în desfășurarea diferitor procedee de lansare, ghidare și mânuire a complexelor de rachete antitanc dirijate semiautomat, până la mascarea și organizarea poziției de tragere. #TOFR, pretinsa Misiune de Pacificare, precum și pretinsele forte ale armatei a regiunii separatiste din Republica Moldova au în dotare 3 complexe de rachete antitanc dirijate semiautomat - Complexul 9К11/Malyutka (NATO reporting name: AT-3 Sagger), Complexul Fagot 9K111 (NATO reporting name is AT-4 Spigot) şi Complexul Konkurs 9M113 (NATO reporting name is AT-5 Spandrel)”.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro

Rubato

24,00Lei

Zăpada

38,00Lei

libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate