Evenimentul Zilei > Social > Trupa Vunk lansează piesa-felicitare “Ce miracol să te am!”
Trupa Vunk lansează piesa-felicitare “Ce miracol să te am!”

Trupa Vunk lansează piesa-felicitare “Ce miracol să te am!”

Trupa Vunk va lansa piesa-felicitare “Ce miracol să te am!”, în ajun de sărbători, pe 16 decembrie, la concertul “Hituri şi Mituri”.

“Nu este un colind şi nici nu este despre iarnă sau Crăciun. Dar are liniştea, bucuria şi starea pe care le caută toată lumea luna aceasta. Şi mai este adevărat că piesa aceasta, Ce miracol să te am, se potriveşte foarte bine cu momentul pe care-l trăiesc acum”, mărturiseşte Cornel Ilie, care va petrece anul acesta primul Crăciun alături de fetiţa lui.

Cele mai mari hituri Vunk ale ultimilor ani, dar şi piese noi, printre care şi single-ul “Un Nou Univers” vor putea fi ascultate de fani la concertul de pe 16 decembrie, care este o aniversare a muzicii Vunk din ultimii 5 ani prin piese care au făcut istorie.

Single-ul “Ce miracol să te am!”, care va putea fi ascultat în premieră de spectatorii de la Hard Rock Cafe, aduce o atmosferă de sărbătoare la acest concert, pentru că este dedicată oricărei persoane care, în această perioadă, vrea să dăruiască bucurie celor din jur. 

Piesa-felicitare poate fi, la propriu, cea mai potrivită urare şi felicitare virtuală pe care o pot trimite toţi cei care vor să spună unei persoane dragi “Ce miracol să te am!” începând chiar din seara concertului. Piesa-felicitare Vunk poate fi trimisă accesând www.vunk.ro  şi urmând câţiva paşi simpli: după completarea destinatarului şi expeditorului felicitării muzicale, fiecare poate alege o combinaţie de versuri, dar şi o ilustraţie, astfel încât toate felicitările vor fi personalizate. 

Pe 16 decembrie, la concertul “Hituri şi Mituri”, fiecare fan va putea avea felicitări fizice într-o ediţie limitată realizată special pentru această ocazie, conform unui comunicat de presă. Aceasta pentru că nu putea exista moment mai potrivit decât această aniversare-concert ca trupa Vunk să le spună fanilor care fac deja parte din istoria sa “Ce miracol să te am!”. Biletele la concertul Vunk “Hituri şi Mituri”, de pe 16 decembrie, sunt disponibile pe www.iabilet.ro şi la ghişeul din locul unde se va organiza evenimentul.