Trupa Red Hot Chili Peppers a trimis un mesaj special fanilor români | VIDEO

Trupa Red Hot Chili Peppers a trimis un mesaj special fanilor români | VIDEO

Cei de la Red Hot Chili Peppers vor concerta peste câteva zile în România, în primul concert al lor în ţara noastră şi primul concert susţinut de o trupă pe Arena Naţională.

Membrii trupei au transmis salutări publicului român prin intermediul unui mesaj postat pe YouTube. Red Hot Chili Peppers va urca pentru prima dată pe o scenă din România pe 31 august, iar formaţia se arată foarte încântată de spectacolul care îi aduce în ţara noastră.

Anthony Kiedis, basistul Flea şi noul chitarist al trupei, Josh Klinghoffer, au înregistrat acest material video pentru fanii lor. Renumiţi pentru simţul umorului de care au dat dovadă de-a lungul timpului, băieţii nu s-au dezminţit nici de această dată, înregistrarea reuşind sa smulgă zambete de la fani. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/C4S3tG1Ho0w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>   Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe Arena Natională, fiind inclus în turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, "I'm With You". Biletele mai pot fi achizitionate atât online, de pe www.myticket.ro, cât şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, fiind disponibile în acest moment numai bilete cu preţuri începând de la 155 de lei. Citiţi şi:

  • E OFICIAL! Red Hot Chili Peppers va concerta în România
  • Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers, între 130 şi 495 de lei
  • S-au epuizat biletele pe gazon la Red Hot Chili Peppers 

Ne puteți urmări și pe Google News