Trupa Gaz pe Foc se reunește în scop caritabil, după 30 de ani de la înființare: „Știu ce înseamnă să lupți pentru cineva drag”

Trupa Gaz pe Foc se reunește în scop caritabil, după 30 de ani de la înființare: „Știu ce înseamnă să lupți pentru cineva drag”Sursa: EVZ

În anul 2022 se împlinesc 30 de ani de la înființarea celebrei trupe Gaz pe Foc, o formație de mare succes în anii 2000. În scopul marcării acest moment, trupa se va reuni în cadrul unor concerte. Artiștii au declarat că sunt mânați de dorința de a se implica în acțiuni caritabile.

Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait se vor reuni pentru scurt timp, cu scopul de a strânge donații pentru fundația HOSPICE Casa Speranței. Astfel, trupa Gaz pe Foc a lansat piesa „Încă te caut”, dar și un videoclip oficial, urmând să susțină o serie de concerte caritabile în toată țara.

Trupa Gaz pe Foc se reunește pentru o perioadă limitată de timp

„Bucuria mea de a participa la acest proiect este dublă, aniversând 30 de ani de la înființarea HOSPICE Casa Speranței în același an în care se împlinesc 30 de ani de la înființarea trupei noastre.

Cunosc din experiență personală ce înseamnă să lupți pentru cineva drag și fiecare zi câștigată este o binecuvântare. De aceea, am rezonat întotdeauna cu astfel de proiecte, cu atât mai mult de data aceasta când sunt convins că ne vor sprijini atât colegii noștri din showbiz și din sport, cât și oamenii care vor și pot face un bine”, a transmis Lucian Viziru.

Campanie umanitară desfășurată în toată țara

Campania de strângere de fonduri va fi demarată între lunile iulie – septembrie 2022., astfel că participanții la concertele trupei Gaz pe Foc pot cumpăra bilete pentru concertele din toată țara, contravaloarea acestora fiind direcționată exclusiv HOSPICE Casa Speranței. Partenerii fundației sunt Banca Transilvania și Kaufland România, care vor completa sumele obținute din donații.

Paul Panait s-a declarat fericit de această revenire a trupei sale: „Pentru noi, Gaz pe Foc nu «s-a stins» niciodată și am simțit că va exista un moment în care ne vom întoarce, chiar dacă pentru o perioadă scurtă. Sunt fericit că putem să ne reîntâlnim fanii, în pofida faptului că nu mai avem 20 de ani, iar copiii noștri au vârsta la care noi făceam primii pași în muzică. Și, firește, sperăm să ne ajute nevoia de implicare și donațiile fiecăruia dintre noi”, a transmis Paul Panait.

„Lumea s-a schimbat și anii au trecut, dar dragostea pentru tot ceea ce înseamnă muzică a rămas la fel de puternică în sufletul meu. Sunt medic și în fiecare zi fac tot ce pot pentru a alina durerea pacienților mei și pentru a le readuce zâmbetul pe buze. Este ceea ce face și fundația HOSPICE Casa Speranței, și mă bucur că putem ajuta prin tot ceea ce înseamnă această reunire a formației noastre. Am compus și am cântat melodii care au adus emoție și fericire în sufletul atâtor generații care au vibrat odată cu noi și sper să o facem din nou, pentru cei care ne apreciază muzica, pentru pacienții HOSPICE Casa Speranței și familiile acestora, pentru toți cei care cred că, împreună, putem contribui la o lume mai bună”, a spus Alin Lupșa.

Proiectele HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței este o fundație care până acum a oferit îngrijire paliativă pentru 45.000 de pacienți adulți și copii. Îngrijirea paliativă se realizează în scopul îmbunătățirii calității vieții pacienților și familiilor lor, atunci când există un diagnostic de boală incurabilă, prin îngrijire medicală, sprijin social și consiliere psiho-emoțională. Andrei Roșu, voluntar HOSPICE Casa Speranței încă din anul 2010, a vorbit despre proiectele fundației din care face parte.

„Ca voluntar HOSPICE Casa Speranței din 2010, am fost și sunt în continuare impresionat de impactul semnificativ pe care această fundație îl are în rândul miilor de pacienți pe care îi tratează anual și de energia, pasiunea și dedicarea fiecărui membru al echipei – de la personalul medical la cel administrativ.

În toate proiectele de anduranță în care am promovat HOSPICE Casa Speranței, fie că a fost o simplă alergare de oraș, organizarea anuală a Transmaraton, traversarea Canalului Mânecii înot sau a Atlanticului într-o ambarcațiune cu vâsle, am simțit că orice efort sau disconfort este prea mic în comparație cu suferința pacienților – adulți și copii – care depind de donațiile noastre și de ajutorul HOSPICE Casa Speranței pentru a primi îngrijirea și alinarea de care au atât de mare nevoie”, a transmis Andrei Roșu, conform unui comunicat de presă.

Ne puteți urmări și pe Google News