Evenimentul Zilei > Actualitate > Trump și Obama, reacțiile momentului pe Twitter. „Kobe a fost o legendă”
Trump și Obama, reacțiile momentului pe Twitter. „Kobe a fost o legendă”

Trump și Obama, reacțiile momentului pe Twitter. „Kobe a fost o legendă”

Tragedia aviatică în care a murit legenda baschetului american, Kobe Bryant, a îndoliat toată America. Președintele SUA, Donald Trump, dar și fostul, Barack Obama, au scris mesaje impresionante pe rețelele sociale. Reacțiile lor la acest incident au devenit virale.

Barack Obama: „Kobe a fost o legendă pe terenul de joc și abia își începuse a doua viață (n.r. de familie). Pierderea Giannei este și mai dureroasă pentru noi, ca părinți. Michelle și cu mine transmitem dragoste și rugăciuni pentru Vannesa (n.r. soția) și pentru întreaga familie Bryant în această zi de neimaginat.

Donald Trump, o oră după Barack Obama: „Kobe Bryant, în ciuda faptului că a fost unul dintre cei mai buni baschetbaliști din toate timpurile, abia își începuse viața. Își iubea familia foarte mult și punea mare pasiune în așteptările sale de la viitor. Pierderea furmoasei lui fiice, Gianna, face ca acest moment să fie și mai devastator. Melania și cu mine trimitem cele mai călduroase condoleanțe Vanessei și frumoasei familii Bryant. Dumnezeu să fie cu voi!”

Mesajele transmise de cei doi președinți au devenit virale și au fost comentate în amănunt. O tabără spune că Trump l-a copiat pe Obama, cealaltă spune că altceva nu ai ce să spui în aceste situații.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: