Atunci liderul american avea alte preocupări. El  a „dat note” unor femei pentru aspectul lor fizic, într-una din edţiile show-ului său, spunând că actriţa Angelina Jolie merită „un 7”, scrie de News.ro.

Howard Stern a povestit una dintre conversaţiile cu Donald Trump, în cadrul unui interviu care va fi difuzat de Netflix în programul „My Next Guest Needs No Introduction”, prezentat de David Letterman.

„L-am rugat să numească câteva dintre marile frumuseţi de astăzi, iar el mi-a răspuns: «În primul rând, marile frumuseţi, Howard, nu sunt actriţe. Sunt modele. În industria de divertisment am văzut doar femei cu aspect de nota 6 sau de nota 7”, a povestit Stern.

Howard Stern a adăugat că ulterior, în conversaţii au fost date şi exemple. „I-am spus că eu cred că Angelina Jolie este foarte frumoasă, iar Trump mi-a răspuns că este de nota 7”, a mai spus Stern „Ştii cine este o femeie foarte frumoasă? Fiica mea Ivanka. Acum, asta înseamnă aspect de nota 10”, ar fi spus Trump. 

Howard Stern a mai spus că l-a apreciat pe Donald Trump, pe care l-a numit „un invitat minunat” pentru un show de radio.  Interviul cu Stern din programul „My Next Guest Needs No Introduction” va fi lansat de Netflix pe 31 mai.