Evenimentul Zilei > Monden > Trump pleacă. Ivanka și Melania se ceartă pentru putere
Trump pleacă. Ivanka și Melania se ceartă pentru putere

Trump pleacă. Ivanka și Melania se ceartă pentru putere

Relația dintre fiica cea mare a lui Donald Trump, Ivanka, și Prima Doamnă, Melania, s-a deteriorat după ce tensiuni considerabile au apărut în relația dintre cele două femei.

„Echipa Melania” vs „Echipa Ivanka”

Întrebată de Alisyn Camerota de la CNN dacă cuplul Donald-Melania a avut „o relație atât de glacială după cum s-a vorbit”, Mary Jordan a fost clară. „Da, din toate punctele de vedere”, a spus autoarea cărții.

Această relație, mai bine spus lipsă de relație, s-a repercutat și asupra anturajului prezidențial, fiecare alegând una dintre „tabere”.

Mary Jordan confirmă. „Am vorbit cu numeroase persoane din interiorul Casei Albe. În special în momente de tensiune au existat„ Echipa Melania ”și„ Echipa Ivanka ”. Există multă tensiune acolo, multă”.

„Când Ivanka a venit la Casa Albă, i-a plăcut imediat. Melania era la New York.

„Apoi Ivanka a spus brusc:„ Cred că ar trebui să redenumim biroul Primei Doamne în biroul First Family. Bineînțeles, Melania a pus piciorul în prag și a spus: Nici vorbă de ala așa ceva”.

„Era tradiție și nu avea de gând să-și lase fiica vitregă să o schimbe”.

Potrivit unui raport al CNN, când președintele Trump a fost ales în urmă cu patru ani, și el și Melania „erau conștienți și respectuoși față de teritoriul celuilalt”.

Cu toate acestea, acest lucru s-a schimbat aparent de-a lungul anilor.

Deoarece acum există puține dorințe din partea amândorura de a fi chiar în aceeași cameră, a declarat o sursă pentru de presă.

Toate acestea în timp ce Donald Trump va ieși de pe scenă, miercuri. Tablourile, de data aceasta la propriu, și fotografiile „Trumpilor” au fost date jos de pe pereții Casei Albe.

 

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: