ANUNŢUL CEL MARE! Trump a LANSAT deja SLOGANUL pentru 2020

ANUNŢUL CEL MARE!  Trump  a LANSAT deja SLOGANUL pentru 2020

Alegerile prezidenţiale americane din 2020 pot părea îndepărtate, dar Donald Trump are deja sloganul pentru campanie şi l-a dezvăluit tuturor: Să păstrăm măreţia Americii! Mai mult, a declarat că o vrea ca rival pe Oprah Winfrey la viitoarele alegeri prezidenţiale.

"Noul nostru slogan pentru când vom începe campania e deja stabilit şi-l puteţi pronunţa sau striga oricând", a declarat preşedintele în timpul unei adunări a militanţilor republicani în Pennsylvania.

Sloganul ''Make America Great Again'', a ocupat un loc central în campania electorală victorioasă a lui Donald Trump în 2016. Repetat la infinit în discursuri, scris pe afişe şi pe şepcuţe, revenind obsedant pe reţelele sociale, această promisiune a supravieţuit în campanie fiind însuşită de susţinătorii lui Trump. De la 4 cuvinte, sloganul va îmbunătăţit cu un semn de exclamare. ''Keep America Great!''.

Mister Trump, 71 de ani, face frecvent aluzie la al doilea său mandat la care speră

Ne puteți urmări și pe Google News

Sâmbătă, în faţa unei mulţimi adunate la Moon Township, el a reiterat speranţa sa de a avea drept candidat rival pe prezentatoarea Oprah Winfrey,  nume care a circulat frecvent în februarie după un discurs remarcabil la ceremonia Golden Globes. El a repetat convingerea sa că va ieşi învingător într-un eventual duel cu aceasta, căci, asigură el, ''eu îi cunosc părţile slabe''.