„Iubesc acest stat. Îi iubesc pe oamenii din acest stat. Am avut o relaţie foarte bună. Ştiţi asta. A fost o relaţie minunată”, a spus Trump de pe scenă la El Paso County Coliseum. „Şi devenim mai puternici împreună”, a adăugat el.

În replica, Hillary Clinton a scris pe Twitter: „Acum să îmi copieze planul privind sistemul de sănătate, un sistem de taxe mai corect şi drepturile de vot”. Se pare că aceasta nu ar fi prima data când Trump își însușește un slogan de campanie. 

Sloganul său „Să facem America măreaţă din nou” (Make America Great Again) este copiat aproape în totalitate după sloganul de campanie din 1980 al fostului preşedinte Ronald Reagan, „Haideţi să facem America măreaţă din nou”, scrie Agerpres.

Comitetul Naţional al Partidului Republican (RNC) nu s-a arătat interesat de plângerea lui Hillary Clinton. „Când pierzi o campanie, pierzi şi monopolul asupra oricărui slogan”, a spus purtătorul de cuvânt al RNC, Steve Guest, într-un comunicat citat de New York Daily News.

Ei i-au răspuns de asemenea lui Hillary Clinton pe Twitter cu o ofertă: „Ce ziceţi de asta: Dacă mai candidaţi o dată, vă dăm sloganul înapoi”. Însă în urmă cu doar patru luni, Trump ironiza exact sloganul pe care l-a luat de la contracandidata sa.

„Vă mai amintiţi vreun slogan de-al lui Hillary? A fost cel mai prost slogan. I-a plătit un milion de dolari unui tip să facă acest slogan, iar după ce eu l-am disecat într-un discurs, ei l-au schimbat a doua zi”, a spus el în octombrie la un miting în Missoula, Mont.