Trump face să TURBEZE stânga: „Foloseşte BĂTĂILE inimii Fătului ca o ARMĂ”
Editura Evenimentul si Capital

Trump face să TURBEZE stânga: „Foloseşte BĂTĂILE inimii Fătului ca o ARMĂ”

Autor: | | 0 Comentarii | 458 Vizualizari

Alegerea lui Trump a provocat un val uriaş care schimbă întreaga Americă, determinând o întoarcere la valorile pe care aceasta s-a întemeiat.

Parlamentul din Oklahoma a adoptat o lege privind adopţiile, stârnind criticile aprige ale Stângii, care susţine că este discriminatoare faţă de cuplurile homosexuale, ne-creştini şi părinţii singuri.

Legea permite agenţiilor de adopţii religioase, inclusiv celor care sunt finanţate de la stat, să refuze solicitările pe baza statutului marital sau al credinţei celor care vor să adopte.

Măsura a fost votată cu 56 de voturi pentru şi 21 împotrivă, fără dezbatere, ceea ce a provocat furia Democraţilor.

„Monstruozitatea din Camera Reprezentanţilor din Oklahoma mă face să plâng pentru democraţie”, a scris pe Twitter Democrata Cory Williams. „Favorizarea bogotismului şi urii, sub masca libertăţii religioase, este groaznică.”

Anterior, şi Senatul aprobase legea cu un scor şi mai zdrobitor: 33-7, iar guvernatoarea Mary Fallin a anunţat deja că o va promulga.

În faţa scandalului mediatic declanşat de Stânga, senatorul Republican Greg Treat, iniţiatorul legii, a pus lucrurile la punct: „Nici vorbă să interzică cuplurilor homosexuale să adopte. Tot ce face legea este să protejeze instituţiile care sunt fondate pe credinţă, care doresc să participe la procesul de adopţie şi cărora li s-a interzis până acum să o facă. Eu sper ca ele să poată fi implicate şi să ne dea ajutorul de care avem avâta nevoie.

Cu o zi înainte, tot la iniţiativa Republicanilor, statul Iowa a aprobat o lege care introduce cele mai restrictive condiţii pentru avort din America, care de asemenea a inflamat Stânga.

Măsura interzice avortul dacă se poate detecta bătaia inimii fătului, lucru care se poate întâmpla după circa şase săptămâni de sarcină.

Becca Lee, purtătoarea de cuvânt a clinicii Planned Parenthood, care sprijină accesul nerestricţionat la abort inclusiv în luina a IX-a de sarcină, a apreciat că legea din Iowa ar interzice „intenţionat şi neconstituţional 99% dintre avorturile legale şi sigure”. Ea a adăugat: „Legea foloseşte ca o armă bătăile de inimă ale fătului, ceea ce reprezintă din toate punctele de vedere un standard arbitrar, care interzice avortul cu mult înainte de atingerea punctului de vitalitate.”

Aşadar, bătaia inimii nu are nici o legătură cu „punctul de vitalitate”, deci fătul poate fi omorât fără remuşcări pe altarul libertăţilor Stângii.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate