În ajun de Crăciun, liderul de la Casa Albă a preluat mai multe apeluri de la cetățenii SUA, pentru a îi ajuta pe copii să știe unde se află Moș Crăciun pe traseul creat de NOARD Santa. Printre apelanți, s-a regăsit și un copil, în vârstă de numai 7ani, pe care Trump l-a întrebat despre cedința în Moș Crăciun, scrie DailyMail.

„Încă mai crezi în Moș Crăciun”, l-a întrebat Trump pe copil. Cu toate că Trump a fost la un pas de a provoca un adevărat „dezastru”, acesta a încercat să păstreze lucrurile într-o lumină pozitivă.  Lângă el se afla soția sa, Melania. Cei doi stăteau într-un decor superb de Crăciun, în fața unui șemineu grandios, sub un portret al fostului președinte Abraham Lincoln.

Președintele SUA și-a petrecut ziua plângându-se de decizia de a rămâne la Casa Albă, pe fondul încetării parțiale a activității Guvernului.

Președintele și-a folosit timpul pentru a postat mesaje pe Twitter despre subiecte de importanță națională. Acesta a transmis mesaje despre demisia  bruscă de spătămâna trecută aa lui James Mattis, dar și despre demisia președintelui Comisiei pentru Relații Externe a Senatului, Bob Corker.

„Sunt singur (săracul) în Casa Albă, așteptând ca democrații să se întoarcă și să încheie o înțelegere cu privire la Securitatea Frontierei” a declarat Trump.

Partidului Republican deține majoritatea în ambele camere ale Congresului până pe 3 ianuarie, când democrații preiau controlul asupra Camerei Reprezentanților.

Cu toate că ajunul Crăciunului pare că nu a fost un prilej de sărbătoare pentru Trump, prima doamnă a SUA, Melania, s-a bucurat din plin de aceste tradiții.

 

Te-ar putea interesa și: