Donald Trump şi-a continuat războiul cu CNN în timpul lansării campaniei pentru realegerea la Casa Albă. Susținătorii preşedintelui american, prezenți în clădirea Amway Center din Orlando, au scandat „CNN s***s”, ceea ce a făcut ca postul tv să întrerupă transmisia și să boicoteze restul discursului.  

Imigraţia ilegală, presa şi contracandidata sa democrată din campania din 2016, Hillary Clinton, au fost temele din campania anterioară pe care Trump le-a reluat și în timpul discursului de miercuri.

„Atâta timp cât păstrăm aceeaşi echipă, vom avea succes. Viitorul nu a arătat nicicând mai bine”, a anunțat Trump. După aceea, a promis să mențină „America măreață”, aluzie, de data aceasta, la sloganul său din campania trecută.

Trump a susținut că presa care îl critică transmite știri false. Susținătorii săi au strigat „CNN s***s”, moment în care postul de știri a oprit transmisiunea. În restul discursului, care a durat mai bine de o oră, „cel mai puternic om din lume” s-a lăudat că puterea economiei americane este datorată de politicilor sale. El a mai menționat și că ar fi pus presiune pe China, în ceea ce privește comerțul.