Evenimentul Zilei > International > Trump, CENZURAT! CNN a REFUZAT să difuzeze un ANUNŢ de campanie. Care a fost motivul acestei DECIZII
Trump, CENZURAT! CNN a REFUZAT să difuzeze un ANUNŢ de campanie. Care a fost motivul acestei DECIZII

Trump, CENZURAT! CNN a REFUZAT să difuzeze un ANUNŢ de campanie. Care a fost motivul acestei DECIZII

Anunțul, care îi încurajează pe telespectatori să voteze republicanii, şi unde descrie caravana refugiaților care călătoresc spre frontiera S.U.A. ca fiind "invazie", a fost cenzurat de CNN.

Donald Trump Jr. s-a a plâns că rețeaua de știri CNN a refuzat să difuzeze un anunț din campania pentru alegerile care vor avea loc în noiembrie. CNN a numit anunțul "rasist".

Noul anunț al lui Trump descrie caravana migranților din America Centrală care se află în Mexic cu scopul de a căuta un refugiu în S.U.A. ca pe o "invazie", sugerând că grupul de refugiați include şi criminali.

Trump Jr. a scris pe social media:  "CNN a refuzat să difuzeze acest anunț … Cred că produc doar știri false și nu vor vorbi despre amenințări reale care nu se potrivesc cu agenda lor…"

Trump a încercat să transforme caravana refugiaţilor într-un subiect principal pentru alegerile din noiembrie pentru a încuraja republicanii să vină la urne. CNN a relatat foarte clar în acoperirea editorială că acest anunț este rasist. "Când am avut ocazia de a fi plătit pentru a lua o versiune a acestui anunț, am refuzat. Acestea sunt faptele", a comentat un reprezentant CNN pe pagina oficială de socializare.