Trump PUTEA OPRI ATENTATELE de la 11 septembrie 2001. Mărturie incredibilă. Breaking news la Casa Albă

Trump PUTEA OPRI ATENTATELE de la 11 septembrie 2001. Mărturie incredibilă. Breaking news la Casa Albă

În ultima sa postare de pe Twitter, Trump a întețit atacurile sale cu privire la manipularea de către Washington a „vânătorii” pentru Bin Laden.

Președintele a repetat că a aflat despre Bin Laden înainte de atacuri și l-a învinuit pe fostul președinte american Bill Clinton pentru că „a ratat ținta”.  De asemenea, Trump, a lansat o serie de acuzații devastatoare la adresa amiralului retras, William H. McRaven, în timpul unui interviu

 

McRaven a supravegheat operațiunea militară în care a fost urmărit, capturat și ucis șeful al-Qaida, cel care a condus atacul asupra Turnurilor Gemene.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trump a scris: „Bineînțeles că ar fi trebuit să-l capturăm pe Osama Bin Laden cu mult înainte de a produce acest dezastru. Am atras atenția asupra cestui fapt în cartea mea, chiar înainte de atacul asupra World Trade Center. Președintele Clinton și-a pierdut faima. Am plătit Pakistanului miliarde de dolari și nu ne-au spus niciodată că se afla acolo”. 

 

În urmă cu ceva vreme, Trump a susținut că a scris despre „liderul terorii” în cartea sa „America pe care o merităm”. Pasajele din carte menționează pur și simplu jihadul ca exemplu de politică externă slabă a SUA, și nu prezice atacuri teroriste.

Trump a scris: „Nu mai plătim Pakistanului miliardele pentru că ne-ar lua banii, dar nu ar face nimic în schimb. Bin Laden este un un prim exemplu, Afganistanul fiind un altul. Ei erau doar una dintre numeroasele țări care luau din Statele Unite, fără să dea nimic în schimb. Asta se va TERMINA”.