Evenimentul Zilei > Actualitate > Trenuri BLOCATE: un tir a derapat pe calea ferată în Hunedoara
Trenuri BLOCATE: un tir a derapat pe calea ferată în Hunedoara

Trenuri BLOCATE: un tir a derapat pe calea ferată în Hunedoara

Traficul feroviar în judeţul Hunedoara este blocat la această oră între staţiile Dobra şi Holdea, după ce şoferul unui autotren, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit carosabilul şi a ajuns pe linia de cale ferată, blocând circulaţia trenurilor pe tronsonul Ilia - Lugoj.

Până la finalizarea intervenţiilor de retragere a tirului din zona de siguranţă feroviară, operaţiuni desfăşurate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), trenul IR 1818, care circulă în relaţia Timişoara Nord – Târgu Mureş Sud, staţionează în gara Marginea, până la redeschiderea liniei, iar trenul IR 1837, care circulă în relaţia Iaşi – Timişoara Nord, a fost redirecţionat pe ruta ocolitoare Ilia – Ram – Glogovăţ – Timişoara Nord.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. a dispus ca personalul feroviar aflat la faţa locului să acorde tot sprijinul necesar reprezentanţilor ISU pe parcursul operaţiunilor de ridicare şi retragere a tirului de pe calea ferată, astfel încât circulaţiatrenurilor pe ruta directă Ilia – Lugoj să fie reluată în condiţii de siguranţă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: