Evenimentul Zilei > Social > Trei spectacole care îți vor înveseli sfârșitul de săptămână
Trei spectacole care îți vor înveseli sfârșitul de săptămână

Trei spectacole care îți vor înveseli sfârșitul de săptămână

„Miss Daisy și șoferul ei”, „Acasă la tata” și „Femeia care și-a pierdut jarierele” au primit aprecieri favorabile de la critici

Spectacolele de comedie fac deliciul începutului de an. Piesele semnate de nume consacrate au în distribuție actori apreciați ai scenei.

La câteva zile după ce a celebrat cea de-a 54-a aniversare, Teatrul de Comedie din Capitală propune, „Acasă la tata”, duminică, de la ora 19.00. Piesa scrisă de Mimi Brănescu îi are în rolurile principale pe Marius Florea Vizante, Laura Creţ și Vlad Zamfirescu. Textul e o imagine fidelă a lumii actuale, din care bunul-simţ a fost exilat.

● „Miss Daisy și șoferul ei” se regăsește în programul Teatrului Evreiesc de Stat. Piesa cunoscutului dramaturg Alfred Uhry îi are în rolurile principale pe Maia Morgenstern, Mircea Rusu și Mircea Drîmbăreanu și este programată duminică, de la ora 20.00.

● „Femeia care și-a pierdut jartierele”, a lui Eugene Labiche, este genul accesibil tuturor. În regia lui Silviu Purcărete, spectacolul este susţinut de trei mari actori: George Mihăiţă, în rolul stăpânului parvenit, Horaţiu Mălăele în hainele servitorului relativ fidel și Dorina Chiriac, o lenjereasă materialistă care îşi porecleşte toţi iubiţii „Arthur”. Spectacolul se ține astăzi, de la ora 19.00, la Teatrul de pe Lipscani.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: