Trei români morţi într-un GRAV ACCIDENT de microbuz în Germania

Trei români morţi într-un GRAV ACCIDENT de microbuz în Germania

Trei români au murit şi alţi trei au fost răniţi în urma unui grav accident de microbuz petrecut în Germania, pe autostrada A3 în landul german Bavaria.

UPDATE: Ministerul de Externe a început demersurile pentru a lua legătura cu familiile victimelor accidentului rutier. Un diplomat al Consulatului General de la Munchen va acorda asistenţă consulară răniţilor, se arată într-un comunicat.

"Au fost demarate procedurile pentru contactarea familiilor victimelor. Astfel, Ministerul Afacerilor Externe a transmis datele persoanelor implicate în accident autorităţilor române de specialitate în vederea informării familiilor victimelor. De asemenea, un diplomat din cadrul CG Munchen se va deplasa la spitalele unde se află cetăţenii români răniţi în urma accidentului pentru a acorda asistenţa consulară necesară. Totodată, reprezentanţii consulatului vor lua legătura cu organul de poliţie care se ocupă de caz pentru a se interesa inclusiv de bunurile cetăţenilor români", informează MAE. Potrivit primelor informaţii, un microbuz în care se aflau şase români a intrat în coliziune, în jurul orei 23.30 (00.30 ora României) cu un camion, a declarat poliţia. Publicaţia "Donau Kurier" anunţă că vehicului cu care s-a ciocnit microbuzul este înmatriculat în Bulgaria. Trei pasageri ai microbuzului au murit, iar alţi trei au fost duşi la spital, prezentând răni grave.

Ne puteți urmări și pe Google News