Protagoniștii s-au luat la harță pentru că una dintre mașiuni nu dăduse prioritate celeilalte. De aici s-a ajuns la bătaie și la folosirea unei securi, în cele din urmă trei oameni ajungând la spital, din cauza rănilor, anunță portalul www.gazetavalceana.ro.

Conflictul a început în satul Călina din comuna Prundeni. Aici doi fotbaliști, care nu erau de-ai locului, căutau o adresă. Ei fiind originari din Dolj.

La o intersecție, șoferul a semnalizay stânga, dar apoi s-a răzgândit și a vrut să meargă spre dreapta.

Numai cî în acel moment apare în aceeași intersecție o mașină a unui localnic. Acesta din urmă nu i-ar fi lăsat pe fotbaliști să cotească la dreapta. De aici apare nervozitatea.

Presa locală arată că, în continuare, cei doi fotbaliști au pornit nervoși după mașina care îi șicanase. În automobilul cu număr de Vâlcea erau patru bărbați și o femeie.

Ajunse în satul Călina, cele două mașini opresc, din ele coboară combatanții neînțelegerii și se iau la păruială.

Din datele care există ăână acum rezultă că unul dintre vâlceni a scos o seceră și i-a atacat pe fotbaliști. Pe de altă parte, unul dintre vâlceni a fost și el bătut, dar numai cu pumnii, de doljenii fotbaliști.

În cele din urmă trei oameni au ajuns la spital. Cei doi fotbaliști și vâlceanu lovit cu pumnul.

Presa locală mai arată că a fost nevoie de intervenția a zece polițiști pentru ca cele două tabere să fie despărțite. Și totul de la o simplă șicanare în trafic!

 

 

Te-ar putea interesa și: