Evenimentul Zilei > Actualitate > TREI MORȚI și CINCI RĂNIȚI, la Constanța. GRAV ACCIDENT de circulație. S-a activat Planul Roșu de Urgență
TREI MORȚI și CINCI RĂNIȚI, la Constanța. GRAV ACCIDENT de circulație. S-a activat Planul Roșu de Urgență

TREI MORȚI și CINCI RĂNIȚI, la Constanța. GRAV ACCIDENT de circulație. S-a activat Planul Roșu de Urgență

Autoritățile din județul Constanța au activat Planul Roșu de Urgență , în urmă cu 45 de minute, în urma unui grav accident de circulație petrecut pe DN 22 în comuna Miahi Viteazu la trecerea cu calea ferată. Opt persoane au rămas încarcerate în cele două mașini implicate în accident, trei dintre victime și-au pierdut viața.

Accidentul a avut loc la ora 20,12 fiind anunțat la 112. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea Anca Chiriță, după 6 minute, s-a decis activarea Planului Roșu de Urgență. La fața locului s-au deplasat patru autospeciale cu pompieri de la ISU Dobrogea, o Descarcerare, una pentru victime multiple, alte două pentru stingere cu modul de descarcerare precum și o autospecială de descarcerare de la ISU Tulcea.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, Claudia Tatarici, a anunțat că în urma accidentului trei persoane au decedat. Alte cinci, rănite grav, și prinse în autoturisme, un BMW și un Chevrolet, au fost descarcerate și au fost preluate de ambulanțe fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Traficul pe șoseaua națională care leagă Tulcea de Constanța este întrerupt. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: