Evenimentul Zilei > Actualitate > Trei copii răniţi de tencuiala căzută în centrul Clujului
Trei copii răniţi de tencuiala căzută în centrul Clujului

Trei copii răniţi de tencuiala căzută în centrul Clujului

Copiii au scăpat cu răni uşoare, dar se putea produce o dramă. Bucăţile căzute din clădirile vechi sunt un pericol permanent în zona centrală a oraşului din Ardeal

Trei copii cu vârste cuprinse între şapte şi nouă ani au fost răniţi de o bucată de tencuială desprinsă din clădirea în care funcţionează Librăria Universităţii, în centrul Clujului.
Accidentul a avut loc în urmă cu 40 de minute. Martorii spun că bucata de tencuială s-a desprins de la o înălţime de zece metri, şi i-a lovit pe micuţi direct în cap.

La faţa locului au ajuns foarte repede două echipaje de ambulanţă care i-au luat pe copii şi i-au dus la spital. Trotuarul intens circulat din zona respectivă a fost închis de autorităţile locale până la îndepărtarea bucăţilor de tencuială care pun în pericul viaţa trecătorilor. În acest an, tencuiala de pe mai multe clădiri din zona centrală a oraşului a căzut pe trotuar, punând în pericol viaţa trecătorilor.
Copiii sunt acum la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj. Medicii spun că rănile suferite sunt minore. "Prezintă zgârieturi în zona capului şi a umerilor. Vor merge acasă imediat", a spus medicul Cornel Aldea, directorul Spitalului de Copii Cluj.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: