Transferul lui Junior Moraes, blocat de Jean Pădureanu

Transferul lui Junior Moraes, blocat de Jean Pădureanu

Deşi Junior Moraes, atacantul echipei Gloria Bistriţa, a ajuns la un acord cu oficialii echipei Steaua pentru a juca în Ghencea, fotbalistul nu poate parafa transferul deoarece conducătorii ardelenilor nu ajunseseră la un numitor comun cu "roş-albaştrii", până aseară.

Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa, a discutat ieri cu reprezentanţii Stelei, dar "Lordul" nu a fost mulţumit de datele transferului.

"Noi avem şi alte oferte pentru Moraes. Cu Steaua, negocierile au intrat în impas, deocamdată. O să mai vorbesc cu trimisul Stelei şi o să vedem. Oricum, cred că Moraes nu se va transfera până la plecarea noastră în cantonamentul din Antalya. Jucătorul e băiat isteţ, nu va semna cu Steaua până când cluburile nu se înţeleg. Iar el şi-a expus doar pretenţiile pe care le are în contractul cu Steaua, asta nu înseamnă că au ajuns la o înţelegere. El ştie că mai este sub contract cu Gloria Bistriţa încă un an şi jumătate", a declarat Jean Pădureanu pentru "ProSport".

Iniţial, conducătorul ardelenilor a solicitat pentru Junior Moraes suma de un milion de euro, plus TVA. După ce Steaua a reuşit să îl transfere pe Bogdan Stancu la Galatasaray, iar buzunarele finanţatorului Gigi Becali s-au umplut cu 3 milioane de euro, bani care i-au revenit din această afacere, Pădureanu şi-a schimbat pretenţiile.

Ne puteți urmări și pe Google News

El doreşte în acest moment ca Steaua să plătească Bistriţei un procent de 10% dintr-un eventual transfer al lui Junior Moraes la o echipă din străinătate. "Lordul" joacă în acest moment la cacealma şi susţine că jucătorul este asaltat cu oferte din străinătate, încercând să crească artificial cota jucătorului sud-american.