Transfer-record pentru Real Madrid: Coentrao, cel mai nou “galactic”

Transfer-record pentru Real Madrid: Coentrao, cel mai nou “galactic”

Fabio Coentrao a semnat astăzi cu Real Madrid, devenind cea mai costisitoare achiziţie din Europa în această vară. Benfica Lisabona va încasa 30 de milioane de euro din vânzarea fundaşului lateral.

Coentrao a trecut astăzi un examen medical la o clinică din Madrid, după care s-a îndreptat spre stadionul Santiago Bernabeu pentru a semna un contract pe cinci sezoane, informează cotidianul spaniol “As”.

Suma transferului este de 30 de milioane de euro, ceea ce îl plasează pe portughez în topul achiziţiilor din această vară, depăşind cele 24 de milioane de euro plătite de Bayern Munchen pentru portarul lui Schalke 04, Manuel Neuer.

O parte din sumă ar putea fi recuperată de Real dacă se ajunge la un acord pentru plecarea unui alt fundaş, Ezequiel Garay, dorit de Benfica şi cotat la 10 milioane de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fabio Coentrao (23 de ani) a fost transferat de Benfica în 2007 de la Rio Ave, reuşind două goluri în 52 de meciuri de campionat pentru clubul lusitan. Noul “galactic” a adunat, de asemenea, 15 prezenţe în naţionala Portugaliei, fiind una din revelaţiile Campionatului Mondial din 2010.