Evenimentul Zilei > Sport > Transfer pentru căpitanul echipei naționale. Vlad Chiricheș speră să-și relanseze cariera
Transfer pentru căpitanul echipei naționale. Vlad Chiricheș speră să-și relanseze cariera

Transfer pentru căpitanul echipei naționale. Vlad Chiricheș speră să-și relanseze cariera

Vlad Chiricheș (29 de ani), căpitanul echipei naționale, s-a înțeles cu oficialii formației Sassuolo și este pe punctul de-a se despărți de Napoli în această vară

Vlad Chiricheș (29 de ani), căpitanul echipei naționale, s-a înțeles cu oficialii formației Sassuolo și este pe punctul de-a se despărți de Napoli în această vară. Fundașul central nu mai este dorit de antrenorul Carlo Ancelotti și în acest moment transferul stă în câteva detalii ce țin de bani.

Sassuolo oferă 10 milioane de euro pentru căpitanul echipei naționale, în timp ce oficialii lui Napoli vor 12 milioane de euro plus bonusuri de performanță.

„Dacă propunerea e satisfăcătoare pentru ambele părţi, atunci Chiricheş va pleca. Antrenorul Ancelotti nu s-a opus ferm cedării lui şi a anunţat că va miza pentru al patrulea post de stoper pe Maksimovici şi pe tânărul Luperto, care s-a evidenţiat sezonul trecut prin evoluţii bune. Aşa că Tonelli şi Chiricheş îşi pot face bagajul. Napoli nu va achiziţiona un alt fundaş central în această vară”, au scris ziariștii de la „Gazzetta dello Sport”.