Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu vrea o DEZBATERE A PREMIERILOR: „Eu, Cioloş şi omul pe care-l va desemna PSD. Sunt cel mai bun dintre toți!”
Traian Băsescu vrea o DEZBATERE A PREMIERILOR: „Eu, Cioloş şi omul pe care-l va desemna PSD. Sunt cel mai bun dintre toți!”

Traian Băsescu vrea o DEZBATERE A PREMIERILOR: „Eu, Cioloş şi omul pe care-l va desemna PSD. Sunt cel mai bun dintre toți!”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a propus duminică seara, la România TV, să se organizeze o dezbatere între propunerile de premieri, apreciind că el ar fi cel mai bine pregătit.

„Sistemul mă vrea scos din joc, dar eu nu vreau să plec. Eu mizez pe votul bucureştenilor. Am făcut multe în Bucureşti, ca primar. Nu îmi este ruşine să candidez în Bucureşti (…) Mie nu mi-e frică de nimic în raport cu ce am făcut în viaţa mea (…) Nu îmi este teamă de vreun dosar (…) PMP va intra în Parlament, ar putea fi parte a unei coaliţii de guvernare, sau ar putea rămâne în opoziţie (…) Cu PSD ştiu precis că n-aş intra la guvernare. Dar asta nu înseamnă că aş intra cu doamna Gorghiu, deşi dintre PNL şi PSD, PNL e o variantă. Eu aş vrea o dezbatere politică serioasă între propunerile de premieri. Eu, Dacian Cioloş, să îşi nominalizeze şi PSD-ul oferta. Sunt cel mai bine pregătit dintre toţi, sigur!”, a apreciat Traian Băsescu.