Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu, previziuni sumbre despre viitorul lui Dragnea. Cine crede că îi va lua locul la șefia PSD. „Nu este exclus să fie candidat la președinție!”
Traian Băsescu, previziuni sumbre despre viitorul lui Dragnea. Cine crede că îi va lua locul la șefia PSD. „Nu este exclus să fie candidat la președinție!”

Traian Băsescu, previziuni sumbre despre viitorul lui Dragnea. Cine crede că îi va lua locul la șefia PSD. „Nu este exclus să fie candidat la președinție!”

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a susținut, într-o intervenție în direct la Realitatea TV, că premierul României, Viorica Dăncilă, este în aceste momente „gardată de baroni PSD”, mulți dintre oamenii politici cu putere în partidul de guvernământ punându-și speranțele în ea.

La fel cum s-au distanțat Mihai Tudose sau Sorin Grindeanu nu există dubii în cazul Vioricăi Dăncilă. Scaunul ăla de la Palatul Victoria e cu putere. Ajuns acolo îți schimbi valorile de subordonare: de ce să mă subordonez la cel de la Camera Deputaților? Eu semnez miliarde! La câteva luni așezat pe scaun realizează Viorica Dăncilă ce putere are.

Mie îmi pare o femeie cu bun simț în raport cu Liviu Dragnea, cu Codrin Ștefănescu sau „mitralieră” (n.red, Cătălin Rădulescu). Ea măcar a încercat o bună colaborare cu președintele.

Acum Liviu Dragnea nu mai are puterea să mai schimbe un premier, iar Dăncikă sunt convins că e gardată de baroni PSD. Este întărită de baroni PSD. Eu o văd deja ca un om politic în care mulți oameni din PSD și-au pus speranțele că-l vor schimba pe Liviu Dragnea. Nu cred că Paul Stănescu nu gândește în perspectivă și nu consturiește în jurul doamnei Dăncilă. Nu este exclus ca Dăncilă să ajungă președinte PSD și candidat la președinție”, a declarat fostul președinte al României, Traian Băsescu, în direct la Realitatea TV.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: