Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu îl ATACĂ DUR pe Liviu Dragnea: „Să-şi spele dinţii înainte să vorbească de lovitură de stat!”
Traian Băsescu îl ATACĂ DUR pe Liviu Dragnea: „Să-şi spele dinţii înainte să vorbească de lovitură de stat!”

Traian Băsescu îl ATACĂ DUR pe Liviu Dragnea: „Să-şi spele dinţii înainte să vorbească de lovitură de stat!”

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a avut o intervenţie în direct, luni seară, la B1 TV, în care a comentat decizia lui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pentru legea graţierii.

"Preşedintele poate, indiferent de ce spune Parlamentul. Parlamentul este consulattiv pentru preşedinte. Singura problemă aici, dacă intră aplicarea deciziilor constituţionale poate fi supusă referendumului popular, pentru că deasupra referendumului sunt hotărârile curţii constituţionale.", a precizat Băsescu. 

Fostul preşedinte al României a ironizat declaraţiile preşedintelul PSD Liviu Dragnea, potrivit cărora manifestaţiile de duminică seară sunt de fapt o lovitură de stat, iar povestea mineriadei se repetă. 

"Dragnea cu fanteziile lui. Acest tărănuş ajuns în funcţie, să-şi spele dinţii înainte să vorbească de lovitură de stat. Aşa nişte prostălăi eu încă n-am văzut. PSD-ul s-a dovedit incapabil să gestioneze corect nişte situaţii de criză. Au rămas cu reacţiile din vremea mineriadelor. Sunt lamentabili din punct de vedere politic. Jenanţi. Cum să faci contramanifestaţii la 27 de ani de la revoluţie? Câtă minte să ai să orbeşti de aşa ceva?", a mai transmis fostul şef al statului.