Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu, dezvăluiri inedite despre implicarea Elenei Udrea în dosarul ”Gala Bute”
Traian Băsescu, dezvăluiri inedite despre implicarea Elenei Udrea în dosarul ”Gala Bute”

Traian Băsescu, dezvăluiri inedite despre implicarea Elenei Udrea în dosarul ”Gala Bute”

Traian Băsescu o apără în continuare pe Elena Udrea în dosarul ”Gala Bute”. Fostul preşedinte al României este de părere că dosarul are ”un puternic substrat politic”, pentru că nu există dovezi împotriva ei.

”A doua zi, Elena Udrea trebuia să plece în Japonia, la o întâlnire pe zona de turism. Doamna Udrea nu se afla în minister în ziua respectivă. S-au căutat dovezi și nu s-a găsit nici măcar o singură hârtie, pentru că un ministru are un vraf de documente zilnic care trebuie semnate și nu au găsit nimic”, a spus Băsescu la B1TV.

În acelaşi timp, Traian Băsescu a făcut şi dezvăluire inedită din viaţa Elenei Udrea. ”Curios lucru faptul că toți foștii colaboratori ai Elenei Udrea au devenit brusc foarte bogați, după ce n-au mai fost în minister, iar Elena Udrea a ajuns să stea în chirie, pe care i-o plătește o prietenă”, a mai spus fostul preşedinte.

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție urmează să pronunțe, luni, prima decizie în dosarul "Gala Bute", în care fostul deputat Elena Udrea este acuzată, printre altele, de luare de mită și abuz în serviciu.