Cred că dacă trebuia remaniată (n.r. Raluca Prună) într-un moment, ar fi fost momentul în care a spus că drepturile omului sunt un lux. În rest, nu văd alt moment, și nu am o problemă în ceea ce o privește", a declarat Traian Băsescu la România TV.

În legătură cu cererea lui Gelu Vișan și despre cât contează această întrebare lansată public pentru Raluca Prună, Traian Băsescu a declarat că îi este greu să știe cât ar conta sau nu.

„Nu știu, mi-e greu să spun dacă ar conta sau nu. Eu însă, cred că suntem în fața altui subiect. Am văzut în presa că Gelu Vișan a întrebat-o public acest lucru. Până la această oră, doamna Pruna ar fi trebuit să răspundă. Premierul Cioloș ar trebui să-și ia informațiile de la serviciile de informații care ar fi teoretic obligate sa i le dea. Sper să i le dea. Ar trebui să stingă acest control al serviciilor asupra Guvernului.

În mod normal, domnul Cioloș ar fi trebuit să-și ia informații despre miniștrii și de la serviciile de informații. Ar trebui să taie acest subiect de dezbatere. Chiar lipsa de reacție a doamnei Prună la întrebarea lui Vișan. Eu, în locul dânsei, l-aș fi dat ieri noapte", a mai spus Traian Băsescu.