Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu, despre cartea lansată de Adriana Săftoiu: „Mulți amărâți în ziua de azi”
Traian Băsescu, despre cartea lansată de Adriana Săftoiu: „Mulți amărâți în ziua de azi”

Traian Băsescu, despre cartea lansată de Adriana Săftoiu: „Mulți amărâți în ziua de azi”

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a declarat, duminică seara, la emisiunea "Dosar de politician" de la postul B1 TV, că nu a citit cartea Adrianei Săftoiu, lansată, duminică, în cadrul Bookfest 2015 şi în care vorbește în termeni duri despre fostul președinte, dar a subliniat că o persoană nu ar trebui să își încalce principiile, chiar dacă trece prin perioade mai dificile.

”Nu am citit cartea doameni Săftoiu, dar aș trage o concluzie: mulți oameni amărâți în ziua de azi. E o perioadă în care nu mai ai surse de venituri și să îți încalci principiile”, a accentuat fostul președinte.

”Slavă Domnului că m-am oprit cu încrederea în 2007”, a afirmat fostul şef al statului, despre momentul în care Săftoiu nu a mai ocupat funcția de consilier.

”Cu toți consilierii am avut despărțiri amiabile, dar cu Săftoiu e mult mai complicat. Consilierii prezidențiali nu sunt de capul lor, președintele află ce fac consilierii când nu sunt la Cotroceni. Sunt structuri de securitate care te anunță și previne. În 2007, înainte de suspendare, ne-am despărțit”, a mai spus Traian Băsescu.

Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale în mandatul lui Traian Băsescu își lansează cartea intitulată "Cronică de Cotroceni", duminică, în cadrul Bookfest 2015, în cadrul căreia vorbește în termeni duri despre fostul președinte.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: