Traian Băsescu, către Daciana Sârbu îmbrăcată în portocaliu: "E cumva ultimul pedelist?"

Traian Băsescu, către Daciana Sârbu îmbrăcată în portocaliu: "E cumva ultimul pedelist?"

Preşedintele Traian Băsescu a glumit, aseară, la finalul ceremoniei depunerii jurământului de către membrii Guvernului, pe seama ţinutei portocalii a Dacianei Sârbu, soţia premierului Victor Ponta, întrebându-l pe acesta dacă nu cumva este ultimul pedelist rămas în Guvern.

"Şampanie nu e. Domnule prim-ministru, aveţi cumva idee, a mai rămas vreun pedelist, că văd o doamnă în portocaliu acolo? E ultimul?", i s-a adresat Băsescu râzând premierului Ponta, la finalul ceremoniei de depunere a jurământului de către membrii noului Cabinet.

Şeful Guvernului nu i-a răspuns preşedintelui şi nici nu a zâmbit. Ulterior, cei doi s-au apropiat unul de celălalt şi au dat mâna.

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, şi soţia acestuia, Daciana Sârbu, au asistat la depunerea jurământului de învestitură de către Cabinetul condus de preşedintele PSD. La eveniment a fost prezent, de asemenea, socrul lui Ponta, Ilie Sârbu, alături de parlamentari USL.

Ne puteți urmări și pe Google News

Daciana Sârbu a asistat, ieri, şi la discursul susţinut de Victor Ponta în plenul Parlamentului, în care cerea votul de învestitură pentru Cabinetul său.

Daciana Sârbu: "Victor avea emoţii şi era fericit" "A fost emoţionant, am primit cu emoţii şi cu speranţă", a spus Daciana Sârbu, precizând că i-a urat soţului ei să îi dea Dumnezeu putere şi să facă ce a promis. Ea a mai mărturisit că, după votul din Parlament, Victor Ponta avea emoţii şi era fericit. "Nu a sunat pe nimeni, eram cu toţii acolo, şi mama, şi eu", a spus aceasta, precizând că şi mama lui Victor Ponta a zis că trebuie să realizeze, probabil, de mâine, ceea ce s-a întâmplat şi că îi doreşte, la rândul ei, să se ţină de promisiuni. Daciana spune că nu ea era "doamna în portocaliu". Întrebată dacă despre ea a vorbit preşedintele Traian Băsescu când s-a referit la "doamna în portocaliu", întrucât purta un sacou de aceeaşi culoare, Daciana Sârbu a spus: "Nu eram eu doamna în portocaliu, era o doamnă de presă care vorbea la telefon. Nu s-a uitat spre mine, se uita în altă parte. Cred că nu mă suspectează că aş fi pedelistă".