Evenimentul Zilei > Politica > TRAIAN BĂSESCU aruncă BOMBA: ”Laura Codruța Kovesi MINTE atunci când spune că oamenii politici DEZINCRIMINEAZĂ abuzul în serviciu”
TRAIAN BĂSESCU aruncă BOMBA: ”Laura Codruța Kovesi MINTE atunci când spune că oamenii politici DEZINCRIMINEAZĂ abuzul în serviciu”

TRAIAN BĂSESCU aruncă BOMBA: ”Laura Codruța Kovesi MINTE atunci când spune că oamenii politici DEZINCRIMINEAZĂ abuzul în serviciu”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat la România TV că Laura Codruța Kovesi minte atunci când spune că oamenii politici dezincriminează abuzul în serviciu.

”Eu nu am văzut încă un înalt demnitar care să mintă cu atâta nonșalanță. Doamna Kovesi vorbește despre dezincriminarea abuzului în serviciu. Este o mare minciună. Nimeni nu a vorbit de dezincriminare. Toți vorbim, mulți ne acuză. România are în codul penal o definiție incorectă a abzului în serviciu. Cum poți să acuzi de avuz în serviciu pe o definiție neclară. În Codul Penal francez spune clar ce trebuie să fie”, a declarat Traian Băsescu.

Totodată, el a vorbit despre alianțele partidului pe care îl conduce.

”Decizia a fost să nu facem alianțe politice și majorități politice. Vom valorifica voturile pe care le-am primit dacă restul vor să facă alianțe. Vă pot spune că liberalii sunt într-un blocaj de acțiune. Pe noi nu ne interesează. Nu ne ducem peste nimeni, vin ei singuri”, a precizat fostul președinte al României.