Evenimentul ZileiPoliticaTraian Băsescu aruncă bomba. Ce urmează după alegeri. „Aici e PSD astăzi”

Traian Băsescu aruncă bomba. Ce urmează după alegeri. „Aici e PSD astăzi”

Traian Băsescu aruncă bomba. Ce urmează după alegeri. „Aici e PSD astăzi”
Traian Băsescu a comentat ultimele evoluții din interiorul PSD și a declarat că Dăncilă are cea mai mică vină pentru eșecul partidului.

Viorica Dăncilă urmează să-și anunțe colegii de partid, marți seara la Comitetul Executiv, că va demisiona de la șefia PSD. Dăncilă va primi, în schimb, șefia PSD Teleorman și a organizației de femei.

„Nu puteau să rămână la minciuna de aseară, mai aveau puțin și spuneau că au câștigat alegerile. Nu și-au luat niciun vot înapoi. Azi au ajuns la realitatea crudă. Ea a fost într-o capcană pe care a fost nevoită să o accepte, a trebuit să facă față fără Dragnea unei campanii și unei guvernări. Nu putea abandona mandatul pentru că nu mai putea alimenta baronimea. Este o victimă a electoratului. Trebuie să recunoaștem că dintre mai marii PSD este ultima care ar trebui să fie făcută responsabilă.

E o așa secetă în PSD încât orice variantă de înlocuire a ei e mai proastă decât păstrarea ei. Aici e PSD astăzi”, a declarat Traian Băsescu, luni seara, la România TV.


Accesează: