Evenimentul Zilei > EVZ Play > Traian Băsescu a răbufnit! Detalii în cazul sexy consilierei de la Sănătate! Anunțul surpriză al fostului președinte
Traian Băsescu a răbufnit! Detalii în cazul sexy consilierei de la Sănătate! Anunțul surpriză al fostului președinte

Traian Băsescu a răbufnit! Detalii în cazul sexy consilierei de la Sănătate! Anunțul surpriză al fostului președinte

Traian Băsescu a fost invitatul lui Dan Marinescu, la emisiunea de pe EvZ.TV, ”Întrebări esențiale”, unde a vorbit despre problemele Capitalei și nu numai.

Printre subiectele abordate, surprinzător, fostul șef de stat, acum candidat al PMP pentru funcția de primar general al municipiului București, s-a referit și la sexy consiliera de la ministerul Sănătății, Ioana Bianca Truchină.

Fostul șef de stat a precizat că nu poate înțelege de ce presa a ”executat-o” cu așa mare rapiditate pe tânăra consilieră, care este un om instruit. „Din punct de vedere politic am ajuns să guvernăm cu analfabeți. Mă uitam la cât de vivace a fost presa cu angajata aceea de la Ministerul Sănătății. Mi se pare o mare nedreptate. Este o tânără frumoasă, pare și talentată. Spre deosebire de mulți miniștri și parlamentari, tânăra a absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, și a fost angajată pe funcția de consilier debutant, deci nu i-a făcut nimeni, nici o favoare. Toți absolvenții de universități de la Dălânga, Cocârlați sau Caracal ajung miniștri sau parlamentari și un absolvent de la Alexandru Ioan Cuza, absolventă de drept, devine caz că a fost angajată ca și consilier debutant, pe cea mai joasă treaptă profesională și de salarizare. Oare cum e posibil să fim în lumea asta: trebuie numai proști în lumea asta?”, a spus Băsescu.

Candidatul PMP a mai spus că dacă i s-ar fi făcut o favoare sexy consilierei, atunci aceasta ar fi fost angajata pe o funcție superioară. „Trebuie înțeles foarte bine că aici nu este vorba de un consilier administrativ. Sunt funcții administrative, pot fi cinci trepte profesionale, a fost angajată cu cel mai mic salariu, pe cea mai joasă funcție de studii superioare dintr-un minister, și s-a dus ca flama pe toate televiziunile, fiind absolventă la Alexandru Ioan Cuza din Iași, la concurență pentru Facultatea de Drept din București. S-a mers prea departe”, a spus Băsescu.

Ioana Bianca Truchină a venit la Ministerul Sănătății o dată cu actualul ministru, Nelu Tătaru. Ea are 26 de ani și a făcut parte dintre consilierii lui Tătaru, pe vremea când acesta era secretar de stat la același minister. Ulterior, Bianca a fost promovată ca și consilier al ministrului Tătaru, după ce acesta a fost numit în această funcție.

Publicat in categoriile: EVZ Play, Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: