Cauza morţii micuţului Ayan de doar 11 luni a fost o gripă de tip A.

Cu doar o zi înainte de cumplita tragedie, Cristina Enache a cerut ajutor, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

„Cristina Enache vă roagă să donaţi pentru fiul ei, Ayan, care are 11 luni şi e internat de 4 zile la spitalul Grigore Alexandrescu cu virusul gripei tip A foarte severa. I s-a oprit ficatul, rinichii şi majoritatea organelor din funcţionare şi azi am aflat că nu are suficiente trombocite în organism, şi acestea din urmă l-ar ajuta ca organele lui să funcţioneze din nou. Trombocitele acestea trebuiesc recoltate din SÂNGE TIP A2 NEGATIV, iar până luni dimineaţa (atunci deschid ei recoltarea) trebuie să găsesc suficienţi donatori încât aceste trombocite să-i salveze viaţa băieţelului meu. În momentul de faţă el respiră doar datorită aparatelor la care este conectat, are cateter în piept şi e umflat pentru că nu face pipi de 2 zile jumătate. Dacă aveţi aceasta grupă de sânge şi sunteţi din Bucureşti, va rog frumos să-i donaţi sânge şi să-i salvaţi viaţa. Precizaţi vă rog că este pentru pacientul Enache Ayan, are 11 luni şi e internat la etajul 1 Terapie intensiva. Sunt disperată şi as vrea din tot sufletul să scape cu viaţă, vă rog frumos ajutaţi-mă”, a scris mama disperată.

Din păcate, deşi donatorii au apărut, iar mesajul a fost distribuit de zeci de mii de utilizatori, micuţul Ayan nu a mai supravieţuit, scrie wowbiz.ro.

 

 

Te-ar putea interesa și: