Accidentul a avut loc în zona oraşului Roşiorii de Vede din judeţul Teleorman. ”La kilometrul 119, în zona localităţii Roşiori de Vede, judeţul Teleorman, a avut loc o coliziune între două autovehicule. În urma impactului au rezultat trei victime, dintre care o persoană a decedat”, a anunţat, sâmbătă, Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Ulterior, încă o persoană avea să fie declarată moartă.

Potrivit sursei citate, circulaţia între Alexandria şi Caracal a fost întreruptă pe ambele sensuri ale drumului național, în zona producerii accidentului, urmând să fie reluată după efectuarea cercetării la faţa locului. La locul tragediei s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță, precum și mai multe echipaje de poliție.

Când au ajuns la fața locului polițiștii și echipajele de salvare, au găsit o primă persoană decedată. Aceasta era încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru eliberarea din caroseria contorsionată. Alte două persoane au fost găsite rănite grav.  Persoanelor găsite în viață li s-a acordat primul ajutor la fața locului, iar imediat după ce medicii au considerat că au fost stabilizate, acestea au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La scurt timp, medicii au fost nevoiți să declare decesul în cazul celei de-a doua persoane rănite. Cel de-al doilea rănit a fost transportat conștient, la spital, pentru continuarea îngrijirilor medicale, în timp ce o a treia persoană, rănită ușor, a refuzat transportul la spital, notează Ziarulteleormanul.ro.

În cauză, oamenii legii au deschis o anchetă și au început cercetările, urmând să stabilească exact care au fost cauzele producerii accidentului. Potrivit Poliției Teleorman, din primele date, cauza producerii tragediei ar fi fost o depășire neregulamentară, mai arată sursa citată.

Sursa foto – video: Facebook/ Cronica de Teleorman