Evenimentul Zilei > International > Tragedie pe aeroport. Descoperire macabră într-un avion. Autorităţile sunt în alertă
Tragedie pe aeroport. Descoperire macabră într-un avion. Autorităţile sunt în alertă

Tragedie pe aeroport. Descoperire macabră într-un avion. Autorităţile sunt în alertă

Angajaţi ai aeroportului din Paris, Franţa au făcut o descoperire îngrozitoare. În trenul de aterizare al avionului, oamenii au descoperit trupul fără viaţă al unui copil.

Descoperirea a fost făcută în data de 7 ianuarie, în avionul Air France care circula pe ruta Abidjan (Coasta de Fildeş) – Paris (Franţa).

La controlul efectuat după ce avionul a ajuns în terminal, angajaţii aeroportului au făcut decoperirea macabră.

„Air France confirmă faptul că trupul fără viaţă al unei persoane a fost descoperit în trenul de aterizare al aeronavei care a efectuat zborul AF703 între Abidjan şi Paris-Charles de Gaulle pe 7 ianuarie 2020.

Air France îşi exprimă compasiunea şi transmite condoleanţe pentru această tragedie. O investigaţie a fost deschisă”, se arată într-o informare Air France, potrivit thesun.co.uk.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.