Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie la Institutul Oncologic București! Un bolnav în fază terminală s-a aruncat pe geam!
Tragedie la Institutul Oncologic București! Un bolnav în fază terminală s-a aruncat pe geam!

Tragedie la Institutul Oncologic București! Un bolnav în fază terminală s-a aruncat pe geam!

Jurnalistul Dorin Chioțea a fost martor și a relatat pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat. „Sunt la Institutul Oncologic de câteva ore și-mi tremură mâna când scriu asta. Un pacient cu insuficiență respiratorie severă, aflat în stadiu terminal, s-a sinucis”, anunță jurnalistul. Purtătorul de cuvânt al Spitalului, dr. Laurențiu Simion a confirmat incidentul nefericit. „Este vorba d eun pacient bărbat în vârstă de 59 de ani”.

Pacientul a sărit pur și simplu de la etaj, într-o curte interioare care dă spre aripa unde sunt internații copiii bolnavi cu afecțiuni oncologice.

„S-a sinucis aruncându-se de la etajul șase într-o curte interioară, în văzul tuturor. Mulți sunt copii internați, una din laturi dădea spre ei. E stare de șoc. Tocmai a venit un pluton de criminaliști. Nu pot face poze…”, scris, puternic afectat, Dorin Chioțea.

 Purtătorul de cuvânt al Spitalului, dr. Laurențiu Simion a confirmat incidentul nefericit. „Este vorba d eun pacient bărbat în vârstă de 59 de ani, nu vă pot da numele, nici diagnosticul și nici orașul de unde vine, pot doar să vă spun că afecțiunea sa era în stadiul 4, faza terminală, și că era internat la noi pentru îngrijiri paliative, într-un salon la etajul 6. Nu știu dacă l-a văzut sau nu cineva când a făcut acest gest, dar să știți că bolnavii la noi, în cursul dimineții, merg prin spital liberi, la analize, tratament…”.