Tragedie la ieşirea din Braşov

Tragedie la ieşirea din Braşov

Un tânăr 25 de ani a murit şi un alt bărbat, de 70 de ani, a fost grav rănit, după ce un limitator de înălţime a căzut peste maşina în care se aflau, la ieşirea din Braşov, spre Sânpetru, anunţă RTV.

Potrivit martorilor, drama a fost cauzată de un şofer de camion, care transporta un excavator şi care a lovit cu vehiculul limitatorul. Acesta le-a spus poliţiştilor că nu şi-a dat seama cât de înaltă era încărcătura.

"Accidentul s-a produs în urma căderii unui limitator de înălţime peste un autoturism Logan. Noi am intervenit cu două echipaje SMURD şi unul de Descarcerare. Am reuşit să descarcerăm persoana care era în viaţă şi aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov. Din păcate, şoferul a decedat din prima clipă. Intervenţia a fost destul de dificilă, dar am reuşit să scoatem la timp persoana rănită", a afirmat, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Stelian Răchiţean, citat de Mediafax.

Traficul rutier a fost întrerupt, timp de câteva ore, pe ambele sensuri pe drumul judeţean 103, la ieşirea din localitatea braşoveană Sânpetru.

Ne puteți urmări și pe Google News

Subprefectul din Braşov, Emil Niţă, a subliniat că se va verifica dacă şoferul camionului transporta legal o încărcătura atât de mare. Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a anunţat începerea anchetei în acest caz. Pasarela ucigaşă

Un incident asemănător s-a petrecut şi în vara anului trecut, când o pasarelă s-a prăbuşit peste o maşină, omorând două persoane şi rănind o alta. Pasarela a căzut după ce a fost acroşată de un autotren care circula cu basculanta ridicată.

CITIŢI ŞI: Tragedie pe DN1

Bena basculantei, ţap ispăşitor la Tâncăbeşti