Vedeta a făcut anunțul pe rețele sociale. „Astăzi 13 Septembrie 2019 și cu luna plină pe cer, am pierdut sarcina și totodată și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți că ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog să nu îmi puneți întrebări mai departe și să îmi respectați intimitatea. Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal ca de fiecare dată nedorind să las false impresii. Mulțumesc”, a scris Larisa Drăgulescu, pe Facebook.

Mesajele de încurajare din partea apropiaților nu au încetat să apară.

“Multă putere și sănătate! O să treci peste ești o femeie puternică! 🤗 “/ “Ești mai puternică de atât! Te-am cunoscut în momente de cumpănă! Treci și peste asta cu capul sus! Viața are părțile ei frumoase și unele mai puțin frumoase! Ce e pentru tine, este pus deoparte! Succes!”/ “Îmi pare rău. Dumnezeu să te ocroteasca și să ai parte de liniște și tot ce îți doresti alaturi de copii si cei dragi”, sunt câteva dintre mesaje.

Larisa Drăgulescu și Ovidiu urmau să își unească destinele. „Sunt foarte fericita. Nici nu ma asteptam la asa ceva. Cred ca de asta data sunt pe calea cea buna in privinta unei relatii sentimentale. Barbatul cu care sunt acum e tandru, atent la fiecare detaliu. Nu va pot spune, deocamdata despre cine este vorba, dar, va pot confirma ca are legatura cu lumea fotbalului, insa nu e fotbalist si nici antrenor si nu trăieste in Romania”, a fost mesajul transmis de Larisa Drăgulescu, după ce a fost cerută de nevastă, scrie Cancan.