Evenimentul Zilei > Social > Tragedie în Poliția din România. S-a stins la numai 21 de ani
Tragedie în Poliția din România. S-a stins la numai 21 de ani

Tragedie în Poliția din România. S-a stins la numai 21 de ani

Un acccident grav de circulație a curmat viața unui tânăr polițist din Constanța. Avea numai 21 de ani.

Dramă în familia unui tânăr polițist din Constanța. Alin Roșieanu a decedat la spital în urma unui grav accident de circulație. Apelurile făcute de apropiați pentru donare de sânge nu au avut efectul scontat.

Accidentul s-a produs acum două săptămâni. Polițistul, originar din Motru, era pasager în mașină, Șoferul, care era tot polițist la transporturi, a pierdut controlul mașinii la Cernavodă și a intrat într-un copac.  Și el și colegul său mai tânăr se aflau în timpul liber când s-a produs accidentul.

La trei zile după accident, sindicaliștii de la Europol au făcut un apel la donare de sânge, Alin era internat în stare critică la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța.

Toate eforturile  au fost, însă, în zadar. Sindicaliștii de la Europol nu au mai avut altceva de făcut decât să posteze un alt mesaj pe Facebook.

”Inima lui Alin nu a mai putut să bată”

”Acum câteva zile va ceream ajutorul să îl salvăm pe Alin Roșieanu, colegul nostru de numai 21 ani din cadrul SRPT Constanța. Care la începutul lunii a suferit un teribil accident de mașină. Nu puteam fi decât impresionați de mobilizarea din partea voastră.

Dar astăzi, inima lui Alin nu a mai putut să bată. După mai bine de două săptămâni de terapie intensivă, Alin a ales să-și continue misiunea abia începută pe pământ în ceruri alături de ceilalți colegi plecați prea devreme.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Suntem siguri că de acolo de sus, Alin va veghea asupra tuturor colegilor, familiei și prietenilor”, a fost mesajul sindicaliștilor

”Ai fost prea bun, te iubim mereu”

Și prietenii polițistului Alin Roșieanu au postat mesaje sfășitoare pe Facebook.

”Alin ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă să lupți cu toate puterile. Ne-a demonstrat că atunci când nu se mai poate, se mai poate puțin. Dar atunci când sistemul medical e împotriva ta și nu luptă alături de ține, alegi să nu mai rămâi.

Inima lui a încetat să mai bată. Știm că Alin este și va fi mereu în sufletele noastre. El este îngerul nostru acum. Mulțumim tuturor celor care l-ați ajutat în drumul său, vă suntem recunoscători! Mulțumim, Alin, că ai fost alături de noi și că ai luptat să rămâi. Ai fost prea bun, te iubim mereu”, este unul din mesajele postat pe pagina de Facebook, potrivit playtech.ro