Evenimentul Zilei > International > Tragedie în lumea oamenilor bogaţi. Moştenitoarea unei averi colosale a murit
Tragedie în lumea oamenilor bogaţi. Moştenitoarea unei averi colosale a murit

Tragedie în lumea oamenilor bogaţi. Moştenitoarea unei averi colosale a murit

Iris Annabel Goldsmith, de 15 ani, fiica moștenitoarei Kate Rothschild și a finanțatorului Ben Goldsmith a decedat, luni după-amiază , la ferma familiei sale din Somerset, din satul North Brewham, Marea Britanie.

Potrivit anchetatorilor, tragedia a avut loc din cauza unui accident în care Iris conducea un ATV.

Paramedicii care au sosit de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea vieţii adolescentei.

Un purtator de cuvant al serviciilor de ambulanta din sud-vest a declarat: „Am fost chemaţi luni, la ora 15.15, pentru a participa la un incident care implica un vehicul la o adresa din North Brewham, Somerset.Am trimis următoarele resurse pentru a participa la incident: un echipaj de ambulanță aeriană, o echipă de îngrijire critică, un echipaj de ambulanță terestră și alți doi paramedici”.

 

Iris a fost primul copil al cuplului Ben și Kate, despre care se spune că are o avere comună de peste 300 milioane de lire sterline.

Adolescenta făcea parte din două dintre cele mai importante şi cunoscute dinastii financiare din Europa, familiile Goldsmith şi Rothschild, potrivit b1.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.