El se afla pe stradă în localitatea Bachigualato din Sinaloa când mai mulți bărbați l-au atacat pe neașteptate. Agresorii au încercat să-l jefuiască, dar au sfârșit prin a-i lua viața.

Tânărul a fost înjunghiat în piept, iar apoi a fost dus la spital. În ciuda intervenției prompte, medicii nu au mai putut să-l salveze.

Primele rapoarte au arătat că a fost o luptă sau un asalt în Bachigualato care a fost înregistrat în jurul prânzului. Atacatorii au fugit imediat după comiterea faptei.

Fotbalistul făcea parte din echipa clubului Dorados de Sinaloa și evolua pe postul de mijlocaș. Mirsha Francisco Herrera Gastélum a jucat pentru echipa a doua a clubului din Sinaloa din a treia divizie a fotbalului mexican. Visul său a fost să debuteze în prima echipă a clubului care în sezonul trecut a fost condus pe celebrul argentinian Diego Armando Maradona.

Federația Mexicană de Fotbal, precum și unele cluburi de fotbal mexicane, și-au exprimat condoleanțele pentru moartea lui Mirsha Francisco Herrera Gastélum prin intermediul rețelelor sociale, scrie univision.com.